OM OSS / KONTAKT

Voffbox er en hundeboks satt sammen av et nøye utvalgt sett med produkter til din bestevenn! I hver Voffbox finner du godbiter, tygg, leker og en overraskelse eller to. Ved spesielle høytider eller anledninger vil du få en temaboks. Innholdet i Voffbox endrer seg hver måned, så du er sikret å motta en variasjon av kvalitetsprodukter. En perfekt måte å teste leker, fôr eller godbiter du er nysgjerrig på!

Voffbox.no drives av foretaket PetXL Group AS. I tillegg til Voffbox tilbyr vi våre kunder et bredt utvalg av kjæledyrsutstyr til en fornuftig pris på www.PetXL.no. PetXL fører alle de kjente merkevarene i vår bransje, og vi har alle varer på lager slik at du som kunde er sikret rask levering. Alle varer sendes fra vårt lager sentralt i Oslo.

Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye produkter og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

Vår kundeservice er åpen for dine henvendelser, vi har 24 timers svargaranti alle virkedager. Trenger du rådgivning eller har andre spørsmål, kontakt oss på kundeservice@voffbox.no

Organisasjonsnummer: 918 969 950 MVA