Hund som løper

Del denne artikkelen

Voffbox er en månedlig goodiebag til din firbeinte bestevenn! Den inneholder nøye utvalgte produkter av den høyeste kvalitet, boksen er laget i et samarbeid mellom PetXL, Petworld.no, Hundsomhobby.no in og Oslo dyrebutikk for å kunne sikre deg de råeste produktene. Vi tilpasser boksen til størrelse eller andre spesielle behov som til eksempel produkter uten kylling eller lignende. Norges råeste gaveboks til hund til den mest konkurranse dyktige prisen, helt uten bindingstid! -Månedlig gaveboks tilpasset din hund med 5-7 herlige overraskelser i -Ingen bindingstid -Gratis frakt -Konkurransedyktig pris -Laget i samarbeid med flere av Norges største aktører i bransjen, for å plukke ut de råeste produktene til din hund!

Ideen om å lage en goodiebag til hund, er å kunne vise produkter, leker og godbiter som man kanskje ikke selv har tenkt på. Å få en goodiebag er som å ha bursdag en gang i måneden, og det skaper mye glede! Dette er kanskje nettopp slik din hund finner sin nye favorittbamse, eller nye favoritt snacks?!

Hva er i boksen? Vi i Voffbox er opptatt av at produktene vi plukker ut er av høy kvalitet, i vårt samarbeid med de ulike aktørene i bransjen bruker vi all vår kunnskap på å plukke ut varer som er populære og smakfulle. Det er viktig for oss at pakken ikke er full av unødvendige ting som ender opp med å bli kastet, så vi velger heller å fokusere på forbruksvarer og kjente merkevarer vi vet at du blir fornøyd med!

En boks er aldri lik en tidligere boks. Vi følger med på hva som er populært, spennende nyheter og på tilbakemeldinger fra våre herlige kunder.

I en boks finner du 5-7 produkter, og verdien på boksen er alltid betydelig høyere enn prisen du betaler.

I boksene fra oss finner du snacks, godbiter, våtfôr, leker eller andre smarte trinkets som passer alle hunder. Vi tilpasser selvfølgelig boksen, så du kan velge hvordan størrelse din hund er, og legge igjen en kommentar til oss om den har noen særskilte behov som til eksempel kylling allergi, så gjør vi selvfølgelig vårt beste for å få til den beste boksen for deg.

Vi er opptatt av kvalitet og hundens biologiske behov. Derfor vil de fleste godbiter og snacks fra oss være helt kornfrie, med mye kjøtt og lite kunstige tilsetningsstoffer.

Våre løfter til deg!

  • Nøye utvalgte kvalitetsprodukter fra våre faglig sterke medarbeidere
  • Du skal få mye for pengene
  • Kjente merkevarer
  • Enkel levering rett hjem til deg
  • Angrerett og fornøydhetsgaranti Er du ikke fornøyd med boksen din, eller ønsker å benytte deg av din 14 dagers fulle angrefrist kan du returnere Voffboxen din å få pengene tilbake.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta oppdateringer og nyttig informasjon

Mer å utforske

Produkter

Høstboksen

Høstboksen: I vår første boks finner du en rekke produkter til hund som passer alle aldre og størrelser. Med tema «høst» tenker vi at det

Fornøyd hund med bein
Produkter

Handle på PetXL.no

VoffBox eies av PetXL Group AS PetXL.no er vår egen nettbutikk. Vi har tusenvis av varer til alle slags kjæledyr, så hos oss er vi

Vil du vite mer om Voffbox?

Ikke nøl med å ta kontakt