Fornøyd hund med bein

Del denne artikkelen

VoffBox eies av PetXL Group AS

PetXL.no er vår egen nettbutikk. Vi har tusenvis av varer til alle slags kjæledyr, så hos oss er vi sikre på at du vil finne noe du og ditt kjæledyr vil like!

PetXL tilbyr kundene et bredt utvalg av utstyr til kjæledyr til en fornuftig pris. Vi har utstyr til hund, katt, gnagere, fisk, fugl og reptiler. Handle billig hundeutstyr på nett nå! PetXL fører alle kjente merkevarene i vår bransje, og alle varene du finner i nettbutikken har vi på lager i Oslo slik at du som kunde er sikret rask levering uansett hvor i landet du bor.

Vi i PetXL er svært opptatt av hva kjæledyrene våre får i seg og vet at dyra våre har det best når de spiser sunn og næringsrik mat. Derfor selger vi kun fôr som er godkjent og kvalitetssikret. Vi har hundefor og kattefor fra kjente og populære merker som Orijen, Acana, Farmina, Hill’s, Iams, Eukanuba, Royal Canin, i tillegg til kvalitetsfôr fra mindre merker som Purina Pro Plan, Provit og Natures Menu.

Fôret du får kjøpt hos PetXL er god på smak og kvalitetssikret gjennom flere år, så hos oss kan du føle deg trygg på at du finner mat som kjæledyret ditt vil trives med. Vi vet at det kan være vanskelig å velge mellom alle de forskjellige fôrmerkene, så vi hjelper deg gjerne med å velge rett fôr!

I tillegg til vårt store fôrutvalg finner du også diverse godbiter og snacks til ditt kjæledyr, hundeseng, transportbur og hundebur til bil fra Trixie og Canem Pets, testvinnerne fra Herkules 4Pets og MIMsafe Variocage, og de prisvinnende kattelukene fra SureFlap. Se test av hundebur.

Du finner alltid gode kampanjer på PetXl.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta oppdateringer og nyttig informasjon

Mer å utforske

Produkter

Høstboksen

Høstboksen: I vår første boks finner du en rekke produkter til hund som passer alle aldre og størrelser. Med tema «høst» tenker vi at det

Fornøyd hund med bein
Produkter

Handle på PetXL.no

VoffBox eies av PetXL Group AS PetXL.no er vår egen nettbutikk. Vi har tusenvis av varer til alle slags kjæledyr, så hos oss er vi

Vil du vite mer om Voffbox?

Ikke nøl med å ta kontakt