Del denne artikkelen

Høstboksen:

I vår første boks finner du en rekke produkter til hund som passer alle aldre og størrelser. Med tema «høst» tenker vi at det er viktig å være synlig i mørket. I denne boksen får du både en selvlysende leke, ett lys til å henge på sele/halsbånd, noen herlige godbiter og en boks våtfôr med gresskar i.

Canem miniblinker er et sikkerhetslys som vises på opp til 300m avstand. Det hvite lyset kan du selv velge om skal blinke eller være konstant, og batteriet varer i omtrent 100 timer og kan selvfølgelig enkelt byttes ut ved behov. Hele lyset er dekt i silikon som gjør den vanntett, og kan brukes i all slags vær! Denne lykten kan du super enkelt henge i halsbånd, sele, kobbel, på en kløv eller på deg selv.

FourFriends Twisted Stick med kyllingfilèt er en pakke med syv tyggepinner av storfehud som er tørket og presset, og rullet inn i deilig tørket filèt av kylling for høy smaklighet. Pinnene er omtrent 12,5cm lang, å kan derfor også brukes av små hunder, mindre hunder bruker lengre tid og de større spiser det fortere – men det er en pinne som faller i smak hos de fleste uavhengig av størrelse!

ChuckIt! Max Glow Erratic ball I størrelse medium er en slitesterk ball som er selvlysende. Den perfekte leken til høstmørket. Den unike utformingen på ballen gjør at den spretter veldig uforutsigbart, noe som holder hunden veldig aktiv under lek. Den har et hull som gjør at du kan fylle den med godbiter, eller når du kaster den utendørs lager den en «whisle» lyd når den flyr gjennom luften. Det gjør det enklere for hunden å høre hvor ballen lander, noe som kan være hjelpsomt i den mørkere tiden. ChuckIt! Er kjent for sine slitesterke leker i høy kvalitet og vi syns det er morsom å ha med denne i vår første boks!

Orijen Wild Boar freeze dried Treats kommer fra Canada, og er 100% rent villsvin kjøtt som er frysetørket i terninger. Smakfulle godbiter en hver firbeint venn kommer til å elske!

Brilliant fiskeolje er produsert i Norge og er 100% naturlig. Den styrker immunforsvaret, gir en blankere pels med mindre røyting, øker appetitten, smører ledd, gir mykere og mer fleksible poter og oppdretterholder en sunn hjertefunksjon. Brilliant sin olje er laget av fersk, ubehandlet og helt naturlig råvare fra norsk laks! Oljen kan brukes daglig til både hunder og katter, som ett naturlig tilskudd i dietten.

Farmina er ett italiensk fôrmerke som har gjort det bra i Norge. Med sine rene innholdslister er det ett velsmakende og populært fôr til både hund og katt. I denne høst-boksen finner du en 285g boks med hermetisert våtfôr til hund som er laget med gresskar. Gresskar har mange egenskaper som å regulere tarm og støtte en sunn fordøyelse, den er rik på betakaroten og naturlige antioksidanter som hjelper å støtte immunforsvaret. En smakfull opplevelse med kylling, gresskar, egg og søtpotet, noe som alle hunder i alle aldre kan nyte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta oppdateringer og nyttig informasjon

Mer å utforske

Produkter

Høstboksen

Høstboksen: I vår første boks finner du en rekke produkter til hund som passer alle aldre og størrelser. Med tema «høst» tenker vi at det

Fornøyd hund med bein
Produkter

Handle på PetXL.no

VoffBox eies av PetXL Group AS PetXL.no er vår egen nettbutikk. Vi har tusenvis av varer til alle slags kjæledyr, så hos oss er vi

Vil du vite mer om Voffbox?

Ikke nøl med å ta kontakt